Je bent hier:

Rotterdam was weer geweldig

 3  

De NN Marathon Rotterdam was voor bijna 40 lopers van Running Blind geweldig. Mooi weer en iedereen heeft goed gelopen!

{filename}
Annette en Gaby bezig met hun duo marathon in Rotterdam.

We waren 7 april 2019 te gast in het gebouw van Nationale-Nederlanden aan het Weena in Rotterdam. Een prachtige locatie vlak naast het station. De ontvangst was meer dan goed. Alle faciliteiten tot en met massage! Top georganiseerd door NN en ook met dank aan het Fonds Gehandicaptensport.

De hoffotograaf heeft hartje Rotterdam nog een groepsfoto gemaakt. Maar die komt nog.

We hadden lopers op de 10 km, de kwart marathon (estafette), de duo-marathon en de hele marathon. Iedereen heeft een geweldige dag gehad. Er zijn persoonlijke records gelopen,grenzen verlegd door buddy’s en heel veel ervaring opgedaan voor volgende wedstrijden. Extra schouderklop voor John, die na een moeilijke tijd met de ziekte van zijn vrouw Henny toch besloten had om de dag naar haar crematie te gaan hardlopen. Petje af John van iedereen en veel sterkte voor de komende tijd.

Dit was de derde wedstrijd in de NN-reeks. In november komt de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Hoewel inschrijven voor andere lopers pas vanaf juni kan, kunnen lopers van Running Blind zich met hun buddy alvast aanmelden via schrijfin@runningblind.nl

Er is nu een Excelformulier, maar dat wordt nog omgezet in word. Want dat is voor velen gemakkelijker in te vullen.

Le Champion

Lopers die mee willen doen aan andere evenementen kunnen altijd vragen of hun buddy gratis mee mag doen. Met evenementen van Le Champion hebben we de afspraak gemaakt dat buddy;‘s gratis mee mogen doen. Ze moeten hiervoor een code aanvragen via schrijfin@runningblind.nl. Dit geldt in ieder geval voor de Dam tot Damloop.

Zodra je die code van ons krijgt, kan je je daarmee inschrijven op de site van Le Champion.

Naar boven