Je bent hier:

Ondersteun de lopers aan The BlindRun

Steun zaterdag 13 oktober alle lopers die aan the BlindRun in Zeist meedoen. Ook al kan je niet zelf meelopen. Veel blinde, slechtziende en ziende mensen gaan zaterdag wel de uitdaging aan. Steun ze!

{filename}
Steun de lopers van The BlindRun

Zaterdag 13 oktober is het weer zover: The Blind Run! Honderden duo’s verzamelen zich voor een geweldig sportief event; de meest uitdagende sponsorloop van Nederland. Want wie durft er samen met een hardloopmaatje blind te lopen? Wil je weten wie er meedoen: https://theblindrun.nl/sponsor/bekijk-alle-lopers/

Zaterdag 13 oktober 2018 op het terrein van Bartiméus in Zeist organiseren we voor de 5e keer The Blind Run. Dus reden genoeg voor een extra feestelijke jubileum-editie!

Opbrengst The Blind Run 2018

Dit jaar gaat de opbrengst van The Blind Run naar sportprojecten voor blinde en slechtziende kinderen. Als je zelf al eens hebt meegelopen met The Blind Run dan weet je dat blind hardlopen een behoorlijke uitdaging is! Dat geldt natuurlijk voor veel meer sporten, maar sporten is gezond en ontzettend leuk. Daarom vinden we het geweldig dat het met jullie bijdragen volgend jaar voor de ruim 350.000 mensen met een visuele beperking in Nederland een stukje makkelijker wordt om in beweging te komen.

Running Blind is partner van dit evenement.

Naar boven