Je bent hier:

NN Marathon Rotterdam gaat naar oktober 2021

Eerder lieten we jullie weten dat we de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam in verband met de coronacrisis was verplaatst naar april 2021. Maar omdat we ons met elkaar nog steeds in een uiterst onzekere situatie bevinden, heeft de organisatie besloten de jubileumeditie op een later moment in het jaar te organiseren: zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021.

{filename}
Sandor en Paul in actie tijdens de NN CPC-loop van maart 2020.

Eerder lieten we jullie weten dat we de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam in verband met de coronacrisis was verplaatst naar 10 en 11 april 2021. Omdat we ons met elkaar nog steeds in een uiterst onzekere situatie bevinden, heeft de organisatie besloten de jubileumeditie op een later moment in het jaar te organiseren: zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021.

Samen met jullie, de tienduizenden andere lopers, de honderdduizenden toeschouwers en de stad willen we de jubileumeditie graag vieren op de grootse en feestelijke wijze waar #demooiste wereldwijd om bekendstaat. De kans dat dit op een veilige manier kan is in oktober groter dan in april. De volksgezondheid komt altijd op de eerste plaats.

De inschrijvingen van Running Blind

De inschrijvingen blijven geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hiervoor (nog) niets te doen. Als er wijzigingen in de teamsamenstelling zijn dan kan je dat doorgeven via schrijfin@runingblind.nl

Blijf in beweging!

Omdat we het belangrijk vinden dat jullie in beweging blijven, kunnen jullie de komende maanden gratis meedoen aan een aantal virtuele evenementen. Met de MyTrace belevingsapp is het net alsof je deze evenementen echt loopt met o.a. het startmoment, het uitzinnige publiek, tussentijden, muziekpunten, weetjes over het parcours én een online leaderboard. NN Running Day was in oktober met ruim 20.000 deelnemers een groot succes. Zodra er meer informatie bekend is over het programma, delen we dit met jullie.

De anderhalve-meter-stok Idie binnenkort een echte naam krijgt!) is via stichting Running Blind aan te vragen. Van de laatste versie wordt momenteel nog een update gemaakt met de wijzigingen die uit de testgebruikers naar voren zijn gekomen. We gaan er in ieder geval een stuk of 50 laten maken.

We zien jullie graag volgend jaar in oktober aan de start in Rotterdam. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf.

Met sportieve groet,

NN Marathon Rotterdam en stichting Running Blind

Naar boven