Je bent hier:

NN CPC Loop Edition van NN Running Day.

De 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is zoals je weet helaas verplaatst naar zondag 13 maart 2022, maar virtueel kun je #BeInspired alsnog in 2021 ervaren.

{filename}
NN Running Day Den Haag

De 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is zoals je weet helaas verplaatst naar zondag 13 maart 2022, maar virtueel kun je #BeInspired alsnog in 2021 ervaren. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september kun je gratis meedoen aan de NN CPC Loop Edition van NN Running Day.

Met de MyTrace app is het net alsof je de NN Halve Marathon, 10 km Loop of ON 5 km Loop écht loopt, maar dan op een door jou gekozen parcours vanuit huis op een tijd die jou het best uitkomt. Zo hoor je het aftellen en het klinken van het startschot, ontvang je regelmatig tussentijden en blijf je in het ritme door de voice-over, omgevingsgeluiden en verrassende audioberichten. Het leaderboard en je live wave positie zorgen bovendien voor extra uitdaging. Na de finish kun je een selfie maken met de virtuele medaille en zie je jouw tijd ten opzichte van de andere deelnemers. Een echte evenementbelevenis dus!

Download de app!

De MyTrace app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Download de app, maak jouw profiel aan en kies in de kalender voor de NN CPC
Loop Den Haag Edition.

Let op: heb je de MyTrace app al eens gebruikt voor het lopen van een virtueel hardloopevenement? Het aanmeldproces is gewijzigd. Nadat je de app hebt geopend, hoef je in de
kalender enkel nog de virtuele editie te kiezen die je wilt lopen. De rest spreekt voor zich.

Naar boven