Je bent hier:

NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september 2021

Op zondag 26 september 2021 staat de NN CPC Loop Den Haag genoteerd. Deze 46e editie is ook weer open voor koppels van Running Blind.
Vul het formulier (download wordbestand) in en mail het naar ons.

In het najaar van 2021 hebben we de hoop dat er weer wedstrijden gelopen kunnen worden. Onze sponsor NN heeft in ieder geval de inschrijving voor de CPC Loop Den Haag op zondag 26 september 2021 geopend. Als je samen met je buddy wil meedoen moet je onderstaand formulier downloaden, voor beiden invullen en mailen.

Inschrijven voor de NN Marathon Rotterdam kan nog niet. Dit event staat gepland voor zondag 24 oktober 2021. De inschrijvingen van de Running Blindteams
die in 2020 zouden lopen blijven wel geldig. Stichting Running Blind schrijft alle deelnemers aan die in 2020 zouden meedoen binnenkort aan met de vraag of ze in 2021 alsnog willen lopen. Eventueel vrijgekomen plaatsen kunnen we dan inwisselen voor een ander koppel.

Dus je kan op het inschrijvingsformulier wel aangeven dat je wil meedoen als er een koppel afvalt. Geef ook aan of je wel of niet mee wil doen aan de Zevenheuvelenloop 3e zaterdag/zondag in november 2021. Zodra duidelijk is dat het doorgaat en de inschrijving open gaat dan krijg je van ons bericht. De kans is groot dat Nijmegen dan weer een NK voor Running Blind is.

Download het inschrijfformulier van Running Blind NN wedstrijden 2021

Dit inschrijfformulier graag compleet invullen en mailen naar schrijfin@runningblind.nl

Naar boven