Je bent hier:

Marathon Rotterdam succes voor iedereen

   

De marathon van Rotterdam was voor deelnemers, sponsors en publiek een groot succes. Alle deelnemers van Running Blind haalden de finish.

{filename}
Vanaf de 29e etage gebouw First zicht op finishgedeelte marathon Rotterdam

Running Blind was dankzij ondersteuning van de Rotterdam Running Ambassadors, de Dirk Kuijt Foundation, het Oogfonds, Nationale Nederlanden (shirts) en natuurlijk de organisatie van de Marathon van Rotterdam zelf, ruim vertegenwoordigd met meer dan 40 deelnemers.

We liepen met 5 teams van elk 8 lopers (lopers en buddy’s) de Business Estafette Marathon en drie lopers liepen de kwart marathon rond het Kralingse Bos en de Plas in Rotterdam.

De uitslag was als volgt:

Team Running Blind Amsterdam: 4:21:23 uur over de afstand van 42,195 meter.
(Jeroen van der Linden, Roger Ravielli, Theo Grabijn, Erik Loijenga, Maarten Sluyters, Gerard Versteeg, Merijn Simons en Marianne Lankelma)

Team Running Blind Alkmaar: 4:23:27 uur
(Mitchel Snel, Jan Stam, Angeline de Graaff, Sven de Goede, Martin Hamelink en Jan Wapenaar)

Team Running Blind Leiden: 4:30:44 uur
(Collin Eisema, Jolanda van Leeuwen, Maaike Jacobs, Daniëlle Beerenfenger, Chris Larrewijn, Ruud van de Kerkhof, William Slotboom en Gonnie Baas)

Team Running Blind Den Bosch: 4:43:04
(Marius de Nijs, Saskia de Graaf, Mirella de Jong, Gaby Wynia, Brigitte de Laat, Willemijn Verhave, Inge van Vessem en Suzanne Duurkoop)

en team Running Blind Rotterdam: 5:06:56
(John Stoop, Carin van Zwienen, Lisa van der Mark,Rick Brouwer, Jolanda van der Linden, Annelies Hemminga, Floris van Barneveld en Erwin van Beek)


De deelnemers aan de kwart marathon:

Patricia Leijdekker: 1:00:57 uur

Franka van de Wittenboer en Nicole Wasmoeth: 1:14:49 uur

Gastheer op hoogte


De Rotterdam Running Ambassadors waren deze dag onze gastheer. We zijn hartelijk ontvangen op de locatie (gebouw First) van NautaDutihl en Realconomy. Omkleden op de 29 etage doe je niet iedere dag.

RRA-voorzitter Bastiaan van der Knaap hield ‘s morgens een welkomstpraatje en vertelde dat de lopers van RRA onder de indruk waren van de lopers van Running Blind. Zij maakten daarom een erehaag voor de start. Vice-voorzitter Kitt Bosman van Running Blind bedankte alle aanwezigen hartelijk voor deze ontvangst. Na de wedstrijd stond er voor iedereen een goede lunch klaar met echte Rotterdamse kroketten en een koel glas drank.

Het was mooi weer, iets te warm voor veel lopers, maar ondanks dat: een perfecte dag!

Luister ook naar de podcast van Horizon

Naar boven