Je bent hier:

Landelijke Running Blind-dag

Amsterdam  

OP 27 JUNI 2015 IS IN AMSTERDAM DE LANDELIJKE RUNNING BLIND DAG.

{filename}

BEWEGEN IS GOED, BEWEGEN MOET!

In beweging blijven, contacten leggen met slechtziende, blinde en ziende lopers. Samen meedoen aan loopjes in het land met een ziende loper als buddy. Dit is wat Running Blind doet. Samen lachen, lopen en de wereld verkennen. Running Blind (opgericht in 2007 in Rotterdam i.s.m. het Oogziekenhuis Rotterdam) heeft in het land nu vele afdelingen en de opzet is om een landelijke dekking te krijgen. Er zijn nu afdelingen in Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Running Blind Amsterdam bestaat dit jaar 2 jaar en om dit te vieren mag Running Blind Amsterdam de landelijke Running Blind dag 2015 organiseren.

Voor wie?

Voor een ieder die nieuwsgierig is naar Running Blinden en natuurlijk voor de leden van alle afdelingen verspreid over heel Nederland.
Wij organiseren op deze dag een 5 kilometer en een 10 kilometer loop voor renners maar ook voor lopers die aan Nordic Walking doen.

Waar doen we dit?

We starten deze dag op het sportcomplex de Eendracht in Amsterdam West aan de Bok de Korverweg 4 in de nieuwe sportaccomedatie van Spark United, waar tevens onze kantine is en waar we altijd trainen. De route van de 5 en de 10 kilometer is door de Tuinen van West, een prachtig stuk natuurgebied aan de rand van Amsterdam-West.

Hoe Laat?

Wij starten deze feestelijke middag om 13.00 uur en om 14.15 uur klinkt het startschot voor de 5 en de 10 kilometer.

Aanmelden?

Voor de landelijke Running Blind dag kun je je aanmelden via: amsterdam@runningblind.nl

Wat kost het?

Er worden géén inschrijfkosten gevraagd.

Wat willen we bereiken?

Wij rekenen er op dat het een mooie dag wordt voor alle Running Blindlopers en hun buddy's, maar natuurlijk ook voor alle belangstellenden.

Naar boven