Je bent hier:

Kwekerijenloop – 28 januari 2018

Vanwege het grote succes wordt de Kwekerijenloop in 2018 wederom georganiseerd. Op zondag 28 januari 2018 organiseert de Van Goghloop Zundert samen met Treeport en WBTV de Kwekerijenloop. Dankzij Café Stuivezand en verschillende boomkwekers hebben wij dit jaar een nieuw parcours.

De Kwekerijenloop is een loop met een landelijk parcours met mogelijk hier en daar een hindernis. Je kunt zowel hardlopen als wandelen over het parcours, wat bestaat uit paden en doorgangen over kwekerijen die normaal gesproken niet of minder toegankelijk zijn. Zie het als een andere manier van duurloop, over een begeleid parcours. Een parcours waar je dus normaal gesproken niet komt. Bedoeling is om (samen) plezier te maken en een gezellige ochtend alleen, met een groep of met je gezin te hebben.

Er zullen mogelijks hindernissen op het parcours aanwezig zijn. De kwekerijenloop voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Het parcours is ook heel geschikt om samen met kinderen te wandelen. Er is dan ook geen minimumleeftijd om te mogen deelnemen aan de Kwekerijenloop (het parcours is niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen).

Praktische informatie

Start: tussen 9.30 en 12.00 uur
Afstanden: rondes van 5,5 en 8,5 kilometer kunnen gecombineerd worden tot de gewenste afstand. Er kan gelopen worden tot 13.00 uur. Tijdsregistratie is niet aanwezig.
Startlocatie: Café Stuivezand, Bredaseweg 43, 4882 DD Klein-Zundert.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur bij café Stuivezand. Via onderstaand formulier kan je je alvast aanmelden, dan hoef je ter plekke alleen nog maar af te rekenen. Inschrijfgeld: €4,- per persoon; €3,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit bedrag is inclusief soep, parkeren van uw auto en een mooie en unieke route over particulier terrein van kwekerijen.

http://www.vangoghloopzundert.nl/kwekerijenloop/

Naar boven