Je bent hier:

Jeroen en Peter in actie voor Amsterdam Marathon

 

Reclame maken voor hardlopen als je een visuele beperking hebt. Via een filmpje, maar ook op grote Billboards

{filename}

Jeroen van der Linden (hardloper en bestuurslid Running Blind Amsterdam) en Peter van der Mast (buddy en bestuurslid Running Blind) zijn in bijgaand promotiefilmpje te zien en te horen. Bekijk en luister naar het filmpje via deze link: https://tcssuperheroes.tcsamsterdammarathon.nl/story/running-blinds-jeroen-van-der-linden-gets-ready-for-the-marathon.

Bewegen levert ook sociale contacten op!

Dit filmpje is gemaakt is samenwerking met TCS om hardlopen voor mensen met een visuele beperking onder de aandacht te brengen. TCS is de hoofdsponsor van de marathon van Amsterdam.
Dit evenement vindt plaats op 15 oktober 2017 voor de 42ste keer! Ook van Running Blind lopen er filnk wat mensen mee. Hardlopen is niet alleen gezond. het levert je ook een heleboel nieuwe en gezellige mensen op.

TCS heeft ook samen met een nog grotere groep van Running Blind een Billboardcampagne gemaakt om hardlopen en Running Blind te promoten. Deze grote reclameborden zijn rond de TCS Amsterdam Marathon te zien. We hopen dat het meer mensen op het spoor van Running Blind zet.

De week daarvoor, op 7 en 8 oktober viert Running Blind het 10-jarig bestaan. Ook in dit weekend wordt er hardgelopen en aan Nordic Walking gedaan, naast een heleboel andere sociale en gezellige activiteiten. De loop op zondag 8 oktober is een sponsorloop waarvan de opbrengst door Running Blind aan een doel van het OOGfonds wordt gegeven. Hiervoor kan iedereen die dat wil nog een actie starten op: https://kominactie.oogfonds.nl/project/10jaarrunningblind

Video’s

Naar boven