Je bent hier:

Henry Wanyoike

Rotterdam    19  

Officiële boekpresentatie van "Mijn lange loop naar het licht" door Henry Wanyoike in het Olympisch stadion.
Tevens geeft Henry een Clinic aan RB bij PAC

{filename}
Henry Wanyoike vertelt over zijn lange loop naar het licht

Boekpresentatie

Dinsdag 2 oktober 2012, zijn John, Eveline en ik naar de officiële boekpresentatie geweest van “Mijn lange loop naar het licht” door Henry Wanyoike. Ook het toekomstige Running Blind Amsterdam was vertegenwoordigd in de persoon van Ingrid Klaassen. De organisatie van dit evenement was in handen van Light for the World (Bart Lont e.a.) www.lightfortheworld.nl.

De media waren in ruime mate aanwezig: AD, EO televisie, e.a. De vertaler van het boek, Jan Fokke Oosterhof, was er ook en zal morgenavond
ook naar de clinic / training komen bij PAC.

Groet en hopelijk tot morgenavond 3 oktober bij PAC waar naast een clinic Henry wat zal vertellen over zijn leven en ervaringen als blinde hardloper.
Henry heeft nog steeds het wereldrecord op de 5000 meter, 10.000 meter en Marathon in handen! 't is maar dat je het weet.

Hardloopclinic

Na de boekpresentatie in Amsterdam, kwam Henry met vaste buddy Joseph naar PAC om met Running Blind een looptraining mee te doen. Na afloop van de training heeft Henry een en ander verteld over zijn jeugd en ervaringen als blinde hardloper. RB-ers konden vragen stellen en het boek “Mijn lange loop naar het licht” aanschaffen.

Naar boven