Je bent hier:

Hardloopclinic in Nijmegen

Op zaterdag 10 oktober verzorgen Stichting Running Blind en Nijmegen Atletiek, voor zowel lopers als buddy's, van 13:00 tot 14:30 uur een hardloopclinic.

Samenwerking met Nijmegen Atletiek

Op zaterdag 10 oktober verzorgt Stichting Running Blind bij Nijmegen Atletiek een hardloopclinic van 13.00 tot 14.30 uur. Zowel voor lopers als buddy's, Aansluitend hierop hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een periode van 4 weken gratis te kunnen trainen, Daarna is een lidmaatschap bij Nijmegen Atletiek mogelijk. Voor deze clinic stelt Nijmegen Atletiek haar accommodatie ter beschikking en levert gecertificeerde hardlooptrainers. Vier van deze trainers hebben inmiddels een speciale aanvullende cursus ‘Hardlopen voor mensen met een visuele beperking’ gevolgd. Dit alles is tot stand gekomen na positieve gesprekken met Justin Ingelse en Marjolein Peeters van Uniek Sporten en Yvonne van Alebeek van Nijmegen Atletiek.

We zouden graag vooraf weten of je komt. Stuur daarom een mailtje naar onderstaand mailadres en geef aan of je loper/loopster of buddy bent.

Locatie van de clinic: Nijmegen Atletiek, Heemraadstraat 3, 6525 TG Nijmegen

Bereikbaarheid met het OV: Vanaf station Nijmegen de lijnen 1 en 83: Op de Annastraat halte Heiweg stopt lijn 1 richting Molenhoek en lijn 83 richting Venlo. Vanuit Arnhem (via station Nijmegen) stopt lijn 14 Op de Kan. Mijllingstraat.

Als je hulp nodig hebt om van de bushalte naar Nijmegen Atletiek te komen, laat dan bij je aanmelding weten hoe laat en van welke halte je wenst te worden opgehaald.

Meer weten? Mail naar Hans Damave (hdamave@gmail.com) of bel 06 16700292 Ga ook naar www.nijmegenatletiek.nl

Naar boven