Je bent hier:

Geslaagde Running Blinddag bij regiogroep Noord-Limburg

Zondag 14 mei was een geslaagde Running Blinddag die dit jaar verzorgd was door de regiogroep Running Blind Noord-Limburg.

{filename}
De hele groep lopers, buddy's en meekomers op de Koeberg in Helden.

Uit heel het land zijn Running Blindlopers naar Helden gekomen. Dankzij een sponsor konden we twee touringcars inzetten die van Alkmaar via Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam en Den Bosch naar Limburg en terug zijn gereden. Want reizen op zondagochtend vroeg is niet voor iedereen gemakkelijk. Zeker niet als je een visuele beperking hebt.

Uiteindelijk waren er meer dan 90 mensen van Running Blind bijeen om deze dag mee te maken. Naast een ontvangst met Limburgse Vlaai konden de sportievelingen kiezen uit twee afstanden: Iets meer dan 7 kilometer (hardlopers en wandelaars en Nordic Walkers) of iets meer dan 13 kilometer voor de snelle lopers. Het waren mooie routes (Rondje Koeberg) langs bos en asperge-kwekerijen. Bij de maaltijd daarna natuurlijk aspergesoep en een quiz over Limburgse taal, reclame en een proef- en voelsessie. Mooi gedaan door het team van Noord-LImburg.

Bijgaand de link naar het foto-album om een indruk te krijgen: https://photos.app.goo.gl/miACvsXSZfSWFnWG7

Naar boven