Je bent hier:

Docu-commercials van Nationale-Nederlanden leveren veel buddy’s op

 3

Nationale-Nederlanden heeft als sponsor van Running Blind een aantal docu-commercials gemaakt waarin een rol zit voor een loper en buddy van Running Blind.
Iedereen die ze op tv of in de bioscoop gemist heeft, kan ze hier nog eens rustig bekijken of beluisteren. De docu's hebben heel veel enthousiaste reacties van hardlopers opgeleverd die iets voor Running Blind willen doen.

​De docu’s waar Machteld in speelt hebben afgelopen twee maanden gezorgd voor meer dan 160 reacties van hardlopers die aangeven best wel met iemand met een visuele beperking te willen gaan hardlopen als buddy. De komende maanden gaan we kijken of en hoe we zoveel nieuwe enthousiastelingen een keer kunnen laten kennis maken met hardlopen als buddy. Maar ook hoe het is om te ervaren blind of slechtziend te moeten hardlopen. Ervaren kan bijvoorbeeld met een simulatiebril.

Meer hierover dit voorjaar op onze site en via de nieuwsbrief. Alle mensen die zich aangemeld hebben krijgen de nieuwsbrief van Running Blind dit voorjaar in hun mailbox.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen kan je je via een afmeldlink heel gemakkelijk afmelden.

Hieronder de filmpjes nog een keer om terug te kijken.

Video’s

De NN-docu van 150 seconden

De NN-docu van 60 seconden

De NN-docu van 30 seconden

Naar boven