Je bent hier:

Dit jaar geen deelname Running Blind aan NN Zevenheuvelenloop maar wel NN Running Day

Dit jaar geen deelname Running Blind aan de NN Zevenheuvelenloop vanwege coronaperikelen. Maar er is gelukkig wel een alternatief: de NN Running Day op 11 oktober

De Stichting Zevenheuvelenloop heeft toestemming gekregen van de lokale bestuurders om het evenement dit jaar, volgens een protocol met een aantal aanpassingen, door te laten gaan. Dit is een verrassend besluit, gezien het feit dat alle andere grote loopevenementen tot nu toe zijn afgezegd. Naast de stichting Zevenheuvelenloop is hoofdsponsor NN een andere belangrijke partij bij de organisatie en het faciliteren van veel zaken rondom de wedstrijd. Dit jaar zal NN (Nationale-Nederlanden) niet betrokken zijn bij het daadwerkelijk faciliteren van de loop. Er is dus geen verzamelplek beschikbaar voor lopers om zich om te kleden.

Geen NK voor Running Blind dit jaar bij de NN Zevenheuvelenloop

Dat betekent voor Running Blind dat de Zevenheuvelenloop op 14/15 november voor ons geen gesponsorde loop is en dat het NK Running Blind dat NN voor en met ons zou organiseren, in 2020 niet door gaat. We hopen op 2021!

Dat de Zevenheuvelenloop geen gesponsorde loop is voor Running Blind houdt in dat:

- Running Bindlopers niet gratis kunnen inschrijven. Als je als individu toch mee wilt doen, kan dat wel, maar moet je zelf het inschrijfgeld voor loper en buddy betalen en zelf via de website van de Zevenheuvelenloop inschrijven

- Je de regels op de website van de Zevenheuvelenloop goed moet lezen. Er zijn veel aanpassingen die impact hebben, zoals niet verkleden, geen publiek, geen ontvangst enzovoort. https://www.nnzevenheuvelenloop.nl/coronamaatregelen

NN Running Day als alternatief

Gelukkig hebben we als alternatief wel de afstanden van de NN Marathon van Rotterdam of andere events met verschillende afstanden via https://NNRunningday.nl op 11 oktober 2020, maak daar gebruik van!

Lopers van Running Blind en hun buddy kunnen zich bij Running Blind melden voor deelname met het superlichte 1,5-meter hulpmiddel dat speciaal is ontwikkeld om veilig met elkaar te kunnen hardlopen in deze coronatijd. Er zijn voor 11 oktober twintig loopsets beschikbaar. We hebben eerst de lopers die aan de NN Marathon Rotterdam zouden meedoen uitgenodigd, maar er zijn nog een aantal plekken over.

Hoe het werkt:

In samenwerking met onze sponsor NN en Fonds Gehandicaptensport heeft stichting Running Blind voor maximaal 20 koppels de mogelijkheid om een van de afstanden te lopen met het 1,5 meter hulpmiddel dat we afgelopen maanden ontwikkeld hebben. De firma Art2Pro krijgt het voor elkaar om op 4 oktober de eerste 20 sets klaar te hebben. Het is een heel licht loophulpmiddel waarmee we de afstand van 1,5 meter tussen loper en buddy kunnen garanderen. Op deze manier kan er vanuit Running Blind veilig gelopen worden. We voldoen dan aan de regels die overheid (i.s.m. RIVM) heeft opgesteld.

De eerste 20 koppels die zich voor 1 oktober 2020 melden via schrijfin@runningblind.nl kunnen namens Running Blind meedoen.

Voorwaarde is:

- dat je de afstand met het 1,5 meter hulpmiddel loopt.

-Je loopt in het NN-RB shirt dat je nieuw van ons krijgt

en

-je maakt als koppel een foto of filmpje met het 1,5 meter hulpmiddel waarbij jullie het NN_RB shirt dragen. Deze foto stuur je op naar schrijfin@runningblind.nl. Wij mogen de foto gebruiken op de site van Running Blind en NN.

Hoe werkt het verder:

NN Running Day

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Download de MyTrace-app en meld je gratis aan!

Je kunt kiezen uit de NN Marathon Rotterdam (42,195 km), AA Drink ¼ Marathon Rotterdam (10,55 km) en de City Run Rotterdam (4,2 km). Download de MyTrace-app in de App Store of Google Play Store. Meld je aan via nnrunningday.nl en doorloop de stappen. Kies vervolgens in de app jouw gewenste startwave. Het aftellen is begonnen!

Dus wacht niet en meld je als koppel snel aan bij schrijfin@runningblind.nl . Geef in de mail je adresgegevens door waar wij de shirts en het 1,5 meter hulpmiddel naar toe kunnen sturen. Het shirt mag je houden, maar het hulpmiddel moet na wedstrijd teruggestuurd worden naar het adres van Running Blind. Dit adres staat op het gefrankeerde retouretiket dat wij het hulpmiddel meesturen. Het terugsturen kost je dus geen geld en vergeet je niet ook aan te melden op nnrunningday.nl voor de gewenste afstand.

Naar boven