Je bent hier:

Clinic op ‘t Loo Erf

 1

Dinsdagavond 3 september om 19:00 uur wordt er een hardloopclinic georganiseerd op Het Loo Erf. Nieuwe lopers die nu op het Loo Erf verblijven en
leden van AV Veluwe kunnen ervaren wat het is om samen te lopen. Maar natuurlijk zijn alle slechtziende lopers, die willen kennismaken met het lopen met buddy, van harte welkom.

{filename}
Samenwerking AV Veluwe, Visio en Running Blind

Meerdere van onze lopers en loopsters hebben maanden doorgebracht op 't Loo Erf. Als je wilde blijven hardlopen, moest je echter zelf voor een buddy zorgen en het in je planning meenemen.

Rick heeft vorig jaar op eigen initiatief contact gezocht met AV Veluwe en daarom een buddy kunnen scoren tijdens zijn revalidatieprogramma. Ondertussen maakt ook Jolanda gebruik van een buddy van AV Veluwe. Het werd dus eens tijd een aantal zaken meer structureel te regelen. Zo gaat vanaf september Theepan voor een jaar na 't Loo Erf, dus misschien goed als hij ook blijft hardlopen.

Op initiatief van Rick hebben we daarom voor de zomervakantie reeds een gesprek gevoerd met Visio 't Loo Erf en AV Veluwe om de mogelijkheden door te nemen. Zo zullen het Loo Erf en Visio meer publiciteit geven aan het hardlopen d.m.v. posters en zal AV Veluwe de leden stimuleren als buddy te fungeren.

Logo AV Veluwe Logo Visio Logo Running Blind

Om zowel potentiële lopers als buddy's te laten kennis maken met het samen lopen verbonden door een koordje, organiseren we een clinic op dinsdagavond 3 september om 19:00 uur op 't Loo Erf. Slechtziende lopers die niet op het Loo Erf verblijven, zijn ook van harte welkom.

Binnen het Loo Erf zal Jolanda optreden als coördinator en kunnen potentiële lopers zich bij haar aanmelden.

We hopen voor de nabije toekomst te bereiken dat ook op het Loo Erf er plaats, tijd en ruimte is om te hardlopen. AV Veluwe zal ons helpen met buddy's en als op termijn er voldoende potentie in en rondom Apeldoorn blijkt, zal dat kunnen leiden tot een loopgroep Running Blind binnen AV Veluwe.

Meer info over AV Veluwe vind je hier.

We laten jullie via deze website weten hoe de clinic is verlopen.

Video’s

Video over Het Loo Erf

Naar boven