Je bent hier:

Beginnen met winnen

Beginnen met winnen is de titel van een nieuw boek van Wim van de Griendt, Herman Nijholt en Brigitte de Laat-Young. Deze mensen zijn ook actief bij Running Blind Den Bosch.

{filename}
Beginnen met winnen, illustratie van Guus Ong.

Hoe houd je plezier in sporten? Hoe zorg je dat je ook blijft sporten? Vanuit hun passie voor de sport en hun persoonlijke expertise schreven Wim van de Griendt, Herman Nijholt en Brigitte de Laat-Young daar een inspirerend en informerend boek over: Beginnen met Winnen. De tekeningen zijn van de bekende kunstenaar Guus Ong.

Het boek richt zich vooral op recreanten en bestaat eigenlijk uit drie onderdelen: inspirerende helden (Wim van de Griendt), motivatie en ‘tussen de oren’ (Herman Nijholt) en
gezonde voeding (Brigitte de Laat-Young).

Alle drie hebben zij diverse sporten beoefend en hebben een gedeelde passie voor hardlopen. Daarnaast zetten ze zich in voor de stichting Running Blind om hen verder te helpen in hun passie om te sporten, te bewegen en te socializen. “Wanneer jij begint met sporten, begin je al met winnen. Maar, hoe houd je dat enthousiasme vast als het een keer tegenzit of als je gewoon geen zin hebt? Als recreant doe je op je eigen niveau aan topsport. Waarom zou je je dan niet, net als topsporters, verdiepen in de mentale aspecten en in goede voeding?

Het boek bevat persoonlijke verhalen maar ook veel praktische tips. En bestaat uit vijftig korte hoofdstukjes, verdeeld over de drie invalshoeken. Het boek kost € 19,95 en is verkrijgbaar via www.beginnenmetwinnen.nu Ook geeft de website informatie over de mogelijkheid voor het aanvragen van een presentatie door de drie auteurs.
“Wij willen je helpen om lekker te gaan en te blijven sporten. Doe je mee?”

Brigitte, Wim & Herman

Naar boven