Je bent hier:

AVR doneert aan Den Haag

Den Haag    5  

Werknemers van AVR mogen lokale goede doelen opgeven en daaruit wordt één keer per maand één doel uitgekozen door de ondernemingsraad. De pot waaruit de schenkingen gedaan worden, wordt gevuld met de opbrengsten van Perfect Days. Een Perfect Day bij AVR staat voor een zorgeloze werkdag waarop alles goed verloopt, geen ongelukken, incidenten of overschrijding van emissies.

{filename}
Rita neemt cheque in ontvangst van Gidus Wooning

Ondanks een tekort aan buddy’s hebben we toch eerst lekker getraind en nieuwe buddy Henk Vermolen mogen begroeten.Rita en Gidus met cheque
Vandaag, 7 februari, hadden we na de training een mooie verrassing voor onze leden. Marleen Staalduinen van Stadsdeeljournaal hadden we uitgenodigd om het een en ander vast te leggen op film en via interviews met Thelma , Rita en onze jongste buddy Nora van der Winden. Na de interviews konden we overgaan tot de feestelijke onthulling van de donatie.
We mochten onder het genot van koffie met gebak een cheque van € 1.900 in ontvangst nemen uit hande van Gidus Wooning van AVR Rijnmond.

AVR geeft elke maand dat men storingsvrij werkt een financiele bijdrage aan goede doelen.
In december was het de beurt aan Gidus Wooning om het goede doel aan te geven. Gidus kennen wij al een paar jaar en hij had toen hij van het bestaan van onze vereniging Running Blind Den Haag hoorde, op zich genomen, dat mocht hij uitgeloot worden om een goed doel te steunen, hij dit aan Running Blind Den Haag zou doen. Het kwam voor ons dus ook als een onverwachte verassing.
AVR bedankt voor jullie donatie.

Naar boven