Je bent hier:

40ste NN Rotterdam Marathon verplaatst naar april 2021

Helaas gaat de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam in 2020 niet door. Met pijn in het hart heeft de organisatie moeten besluiten de jubileumeditie te verplaatsen naar zaterdag 10 en zondag 11 april 2021.

Helaas gaat de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam in 2020 niet door. Met pijn in het hart heeft de organisatie moeten besluiten de jubileumeditie te verplaatsen naar zaterdag 10 en zondag 11 april 2021. De beperkende overheidsrichtlijnen in verband met COVID-19 maken het helaas onmogelijk het evenement te organiseren op de grootse wijze die traditioneel past bij de NN Marathon Rotterdam. Daarnaast hebben ze de verantwoordelijkheid om de gezondheid van alle deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen te waarborgen.

Het besluit valt iedereen zwaar en is enorm zuur voor iedereen die zich had verheugd op het evenement, maar gezondheid staat boven alles.

Startbewijzen Running Blind blijven geldig voor 2021

Onze groepsinschrijving blijft geldig voor de editie in 2021, zodat ook wij de jubileumeditie komend jaar kunnen vieren. Je hoeft hiervoor nog niets te doen. Mocht je als teamlid niet meer kunnen deelnemen, dan kan Running Blnid dit aanpassen en een nieuwe loper uitnodigen.

De NN Marathon Rotterdam gaat virtueel!

De organisatie van de NN Marathon Rotterdam is druk bezig met de ontwikkeling van een revolutionaire app waarbij de beleving van de NN Marathon Rotterdam wordt nagebootst. Hierover later meer.

Naar boven