Je bent hier:

NIeuwe afdeling Breda een feit

Archief 2018

Nationale Nederlanden helpt meer mensen hardlopen

 1  

NN Group en Fonds Gehandicaptensport gaan vanaf 1 januari 2019 samenwerken om hardlopen voor mensen met een visuele beperking te verbeteren. Om dit te realiseren wordt stichting Running Blind gesteund.

Logo van Nationale Nederlanden

RECORD DEELNEMERS THE BLIND RUN

Zaterdag 13 oktober stonden 200 lopers aan de startlijn van The Blind Run in Zeist. Met elkaar haalden we € 23.629,- op voor sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen. De lopers deden dat op een heel speciale manier: twee aan twee, via een kort lint met elkaar verbonden. De ene loper kan wél zien, de ander is blind, slechtziend of geblinddoekt.

Een cheque van 23.629 euro!

Ondersteun de lopers aan The BlindRun

Steun zaterdag 13 oktober alle lopers die aan the BlindRun in Zeist meedoen. Ook al kan je niet zelf meelopen. Veel blinde, slechtziende en ziende mensen gaan zaterdag wel de uitdaging aan. Steun ze!

Steun de lopers van The BlindRun

Rijnmonders in actie voor HandicapNL

Tijdens Triathlon Veenendaal op 25 augustus doen sporters met en zonder beperking mee aan een speciale sponsorserie voor HandicapNL. Diane den Breejen, Nicoletta Roggen en Rick Brouwer, afkomstig uit Rijnmond en atleten van Running Blind en Triathlon
Vereniging Rijnmond. Zij doen met een buddy een deel van de Triathlon.

Het team van Running Blind

The BlindRun 2018

Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op een loopmaatje?

Banner van The BlindRun 2018, aanmelden via www.theblindrun.nl

Eerste initiatief voor slechtzienden in oosten van het land

Atletiekvereniging Sisu in Almelo gaat het mogelijk maken voor slechtzienden en blinden om samen met buddy's te gaan hardlopen. Een eerste kenninsmakingsles leverde een aantal enthousiaste kandidaten op om buddy te worden.

Clinic in Almelo (met dank aan TV Oost)

TV opnames Zappsport met Running Blind

 1  

Dinsdag 17 april was de atletiekbaan AAV ’36 in Alphen aan den Rijn het decor voor de opnames van Zappsport met als onderwerp Running Blind. Zappsport is een kinderprogramma waarin een meiden- en jongensteam strijden in een battle.

De meiden van klas 7a van de Vroonhoeve uit Alphen samen met Naomi van As, Jolanda en Nienke.

Blind voor 1 dag

 4  

Running Blind gaat de uitdaging aan voor onderzoek naar oogziektes! Op donderdag 21 juni 2018 kan iedereen meedoen om voor twee, vier of acht uur 'blind te gaan'.

Actiesite van het Oogfonds

Sportief wandelen voor blinden en slechtzienden in Leiden

In 2014 is Running Blind van start gegaan bij de Leiden Road Runners Club. Wekelijks trainen hier nu 15 hardlopers met een visuele beperking.
Hoogste tijd om dit succes nu uit te gaan breiden met Sportief Wandelen.

Lopers van Running Blind Leiden in de weer met Nordic Walking

Blind Run Stadshagen 2018

Kan jij je maatje blind vertrouwen? Durf jij de uitdaging aan te gaan? Geef je dan op voor de Blind Run in Stadshagen Zwolle op zaterdag 3 maart 2018

Dagmar Bouma & Lynn Zweers namen het initiatief voor deze Blindrun

Naar boven