Je bent hier:

NIeuwe afdeling Breda een feit

Archief 2014

Hardlopen voor behandeling Ushersyndroom

Binnen Running Blind lopen diverse lopers en loopsters met het Ushersyndroom, waaronder Rick, Ivonne, Peter en Margriet. Om geld in te zamelen voor het verder ontwikkelen van een gentherapie lopen zij 15 november de 7Heuvelenloop nachteditie. Help onze lopers en steun het onderzoek naar de gentherapie. Hoe? Lees het bericht van Rick.

Rick en Ceel in actie tijdens de Zierrunning

Sportkamp Heino

 4  

De Oogvereniging organiseerde 19 t/m 21 september voor het derde jaar een sportkennismakingskamp voor visueel gehandicapten jongeren, in de leeftijd van 8 tot 18 jaar oud. Annemiek heeft namens Running Blind een hardloopclinic verzorgd. Lees verdere voor een verslag van Annemiek.

Annemiek met groep deelnemers

Rotterdam Sport op Maat-dag

Rotterdam    6    1

Zaterdag 13 september werd voor de derde keer de Sport op Maatdag gehouden. Vele Rotterdamse sportverenigingen voor sporters met een beperking waren aanwezig en natuurlijk Running Blind ook.

plattegrond van locatie

Friends in Business

 1  

In het maart nummer van "Friends in Business" heeft een artikel gestaan over hardlopen in Rotterdam. Over Running Blind werd ook een en ander gepubliceerd. Lees verder voor het volledig artikel over Running Blind Rotterdam. (Aan de foto's zie je dat de opnames deze winter zijn gemaakt.)

Johannes, Ceel en Ernest in volle training

Aardig bezig met aardig onderweg

Rotterdam  

Afgelopen dinsdag heeft John bij het oogziekenhuis flyers uitgedeeld ter promotie voor de aardig onderweg award. Tijdens het uitdelen kwam ook radio Rijnmond nog even langs.

John bij het Oogziekenhuis

2de landelijke Running Blind-dag

Den Haag    47  

Running Blind Den Haag organiseerde op 27 april de 2de landelijke Running Blind-dag. Met een groot aantal lopers en buddy's werd deelgenomen aan de Zier Running Lenteloop. Na afloop werd er "op z'n Amerikaans" geluncht. Lees verder voor wat sfeerimpressies van Patrick van Gelderen en Hilda van der Veen. Het verhaal van Patrick is ook direct te beluisteren.

Ze hebben er allemaal veel zin in!

In finale Aardig Onderweg Award

Rotterdam    1

Running Blind is genomineerd voor de Aardig Onderweg Award met het initiatief om ouderen met een visuele beperking in beweging te krijgen door Nordic Walking.

poster met John

Aardig onderweg award

Rotterdam    1

De Aardig Onderweg Award is een prijs van € 10.000 voor mensen die iets bijzonders doen, ontwikkelen of betekenen in de stadsregio Rotterdam

Sjoerd Pleijsier interviewt John en Ben

Bij de laatste 10 voor Appeltje van Oranje

 2    2

Vrijdag 17 januari was de tweede selectieronde voor Appeltje van Oranje. Na een presentatie door alle 36 kandidaten werden zij beloond met een prijs van € 2.500, dus ook Stichting Running Blind. Na een spanning verhogend intermezzo werden de uiteindelijke 10 finalisten bekend gemaakt. Tot onze blijde verrassing was Running Blind een van de uitverkorene.

Finalisten Appletjes van Oranje 2014
Foto: Oranje Fonds - Bart Homburg

Naar boven