Je bent hier:

NIeuwe afdeling Breda een feit

Archief 2013

Kerstgedicht

Rotterdam  

Hans Brinkman is weer eens aan het dichten geslagen. Lees hieronder het Kerstgedicht 2013.

Hans Brinkman draagt voor

Paralympische Talentdag 5 oktober 2013

Utrecht  

Wil jij voor Nederland medailles winnen tijdens de Paralympische Spelen in Rio in 2016 of later? Heb je sportervaring? Heb je een visuele handicap? Ben je tussen de 10 en 35 jaar? Dan is de Paralympische Talentdag iets voor jou!

Flyer Paralympische Talentdag 5 oktober 2013

Clinic ‘t Loo Erf succes

 28    1

De hardloopclinic op 't Loo Erf was een groot succes. Er waren 5 beginnende lopers aanwezig en enkele nieuwe buddy's. Samen met AV Veluwe kunnen we nu structureel de revalidanten van 't Loo Erf een oplossing bieden, maar natuurlijk ook de slechtziende lopers uit Apeldoorn en omgeving.

Praatje vooraf over Running Blind en rol van de buddy

Clinic op ‘t Loo Erf

 1

Dinsdagavond 3 september om 19:00 uur wordt er een hardloopclinic georganiseerd op Het Loo Erf. Nieuwe lopers die nu op het Loo Erf verblijven en
leden van AV Veluwe kunnen ervaren wat het is om samen te lopen. Maar natuurlijk zijn alle slechtziende lopers, die willen kennismaken met het lopen met buddy, van harte welkom.

Samenwerking AV Veluwe, Visio en Running Blind

Lopen voor Oogkliniek

Rotterdam  

Op 22 september loopt een team van Running Blind mee met de Dam-tot-Damloop. Deze prestatieloop over 10 mijl van Amsterdam naar Zaandam staat vrijwel geheel in het teken van Goede Doelen.

Light for the World bestaat dit jaar 30 jaar

Slechtziende in Roparun

Rotterdam    8  

Voor de tweede achtereenvolgende keer deed een zeer slechtziende loper van Running Blind mee met de Roparun vanaf Hamburg naar Rotterdam.

Flora Holland team bij de directie.

Merkregistratie een feit

Rotterdam  

Het beeldmerk Running Blind staat vanaf 10 mei 2013 officieel geregistreerd bij het BBIE, het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Dit betekent dat het beeldmerk Running Blind beschermd is.

Het beeldmerk van Running Blind

A star is born!

Rotterdam  

Zaterdag 11 mei was de uitzending van KRO's "De Wandeling" geheel gewijd aan Annemarie Nodelijk. In gesprek met Sander de Kramer vertelt Annemarie uitvoerig over verleden, heden en toekomst. Resultaat: een prachtig portret van Annemarie .

Annemarie tijdens De Wandeling

Jeroen & Nanda op film

Rotterdam    1

Door Blikopener Filmprodukties is voor het UWV een filmpje gemaakt over Jeroen Huizer. Een leuke film waarin naast Jeroen ook Nanda schittert. Ook nu weer prachtige promotie voor Running Blind.

En dan ook nog de felicitaties van burgemeester Aboutaleb.

Vervoersproblematiek

Rotterdam    1

Op maandag 22 april 2013 organiseerde de VGR haar eigen 'De Dag van Toegankelijkheid' in Ahoy Rotterdam. Een van de behandelde problemen was het Vervoer. Als voorbeeld diende de vervoersproblematiek van Marianne Ros.

Rotterdam Marathon 2013

Rotterdam    28    2

De Rotterdam estafette Marathon 2013 was weer een groot succes. Ondanks dat het warm en benauwd was, hebben alle lopers en loopster weer genoten van de prachtige entourage van Rotterdam en het dol enthousiaste publiek.

Met z'n allen over de finish

Eye Care Loop: € 3.020

Rotterdam    14    2

Het Oogziekenhuis en het Rotterdams Oogheelkundig Instituut (ROI) hebben op 14 april 2013 tijdens de Rotterdam Marathon gelopen voor de Stichting Running Blind. Totaal is € 3.020,= aan sponsorgeld opgehaald.

Alle Eye Care lopers liepen in een shirt met dit logo: het Oogziekenhuis Rotterdam loopt voor Running Blind

Raad van Advies loopt

Rotterdam  

Niet alleen de lopers en buddy's van Running Blind zijn sportief. Ook in de Raad van Advies van de Stichting Running Blind zitten echte hardlopers.

Netty Dorrestijn tijdens de 10 km

Rotterdam Marathon 2013

Rotterdam  

Running Blind zal dit jaar weer met 2 teams meelopen met de Rotterdam Business estafette Marathon op 14 april. De start is om 10:30 uur op de Coolsingel.

Regio Utrecht van start!

Rotterdam  

Onder het wakend oog van de wethouder Sport van Nieuwegein, mevrouw Renée Blom, werd op 23 maart een overeenkomst tussen AV Atverni en Stichting Running Blind getekend voor de nieuwe hardloopgroep AV Atverni-Running Blind Regio Utrecht.

V.l.n.r. Walter Lawerman, Hans Zollinger, John Stoop en Ann Conefrey

Start Regio Utrecht 23 maart

Rotterdam  

De voorbije maanden zijn we in overleg geweest met AV Atverni uit Nieuwegein over het creëren van een loopgroep Running Blind Regio Utrecht. De concept-overeenkomst ligt klaar. De officiële startdatum is bepaald op zaterdag 23 maart om 14:00 uur. Komt allen!

Shirt Running Blind Regio Utrecht

Lege flessen aktie

Rotterdam  

Enkele maanden geleden heb ik jullie gemeld dat Nico bij diverse supermarken naast de lege flessenautomaat een box mocht plaatsen voor de bonnetjes. Dit is zeker een groot succes, tot nu toe is er €900 binnengehaald.

ZieZo-beurs

Rotterdam  

Op 11-12-13 april mag Running Blind op ze ZieZo-beurs in Houten staan. Het is de grootste beurs van Europa voor mensen met een visuele beperking en vanuit het hele land komen ze kijken naar alles wat er te vinden is op het gebied van hun beperking. Running Blind zal er alle 3 dagen bij zijn.

Buddy’s initiatief Doetinchem

Het artikel over Running Blind in Runner's World van juni 2012, heeft veel impact gehad. Regelmatig wordt John benaderd door lezers die graag met de activiteiten van Running Blind willen kennismaken en zelf binnen hun eigen regio iets willen opzetten.

Naar boven