Je bent hier:

Gezocht

Ben je als loper met een visuele beperking op zoek naar een buddy, of wil je jezelf opgeven als buddy? Plaats dan hier geheel vrijblijvend een bericht. Wij houden je via je emailadres op de hoogte van nieuwtjes via onze Nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Aanmelden

2 lopers zoeken een buddy in Zeist

 • 1
  Datum: 21-6-2020
  Naam: Carla Schaad-Tunzi
  Plaats: Zeist

  Ik ben 63 jaar en blind. Mijn conditie is erg slecht en om wat gewicht kwijt te raken heeft mijn cardioloog geadviseerd te gaan lopen of joggen. Ik heb ooit met een stiefdochter intervaltraining gedaan (1 min. joggen en 1 min. lopen). Omdat ik snel uit balans raak, is het voor mij wel nodig iets vast te kunnen houden. Een bandje, waarmee ik met een ander verbonden zou zijn, is het naar mijn mening niet. Ik zoek daarom een maatje (liefs een vrouw) die met mij een intervaltraining zou willen lopen. Handig om te weten: Ik ben 1.67 m en train het liefst in Zeist. Indien mogelijk ook niet in het weekend. Wie o wie, wil mij de helpende hand bieden??

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 • 2
  Datum: 2-2-2020
  Naam: Jeremy Backus
  Plaats: Zeist

  Ik ben opzoek naar een wandel maatje om gezellig mee te wandelen, te kletsen etc. Ik ben zelf 23 jaar, dus qua leeftijd liefst tussen de 18 en 30 jaar.

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)