Je bent hier:

Gezocht

Ben je als loper met een visuele beperking op zoek naar een buddy, of wil je jezelf opgeven als buddy? Plaats dan hier geheel vrijblijvend een bericht. Wij houden je via je emailadres op de hoogte van nieuwtjes via onze Nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Aanmelden

2 lopers zoeken een buddy in Zeist

 • 1
  Datum: 21-6-2020
  Naam: Carla Schaad-Tunzi
  Plaats: Zeist

  Carla, blind en 64 jaar uit Zeist, is na een jaar actieve intervaltraining, goed vooruit gegaan. Ik loop nu zelfs 12 keer 1minuut hard en 2 minuten daartussen wandelen, in de winter is die tijd 1 minuut. Nu ben ik op zoek naar een maatje voor de vrijdagen. Ik ben heel flexibel en pas mijn tijd van de training, graag aan de wens van de buddy aan. Mijn trainingsrondje inclusief warming-up en koeling-down is nu nog 5,5km. Omdat ik niet lange tijd achter elkaar kan hardlopen, heb ik de intervaltraining aangegrepen om toch een goede en betere conditie te kunnen krijgen. Er zijn geen beren op de weg, maar ik vraag alleen het gebruik van de ogen van mijn buddy te mogen lenen.

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 • 2
  Datum: 2-2-2020
  Naam: Jeremy Backus
  Plaats: Zeist

  Ik ben opzoek naar een wandel maatje om gezellig mee te wandelen, te kletsen etc. Ik ben zelf 23 jaar, dus qua leeftijd liefst tussen de 18 en 30 jaar.

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)