Je bent hier:

Gezocht

Ben je als loper met een visuele beperking op zoek naar een buddy, of wil je jezelf opgeven als buddy? Plaats dan hier geheel vrijblijvend een bericht. Wij houden je via je emailadres op de hoogte van nieuwtjes via onze Nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Aanmelden

2 lopers zoeken een buddy in Nijmegen

 • 1
  Datum: 6-8-2021
  Naam: Jelmer van Lenteren
  Plaats: Nijmegen

  Hoi, hardlopen was vroeger mijn hoofdonderdeel bij atletiek. Volgens mijn vader had (heb) ik er talent voor. Ik liep NK's, 5 en 10 kikometerwedstrijden maar ook 100, 400 meter sprint en horde. Toen zag ik al slecht, nu is het nog veel slechter. Ik mis het hardlopen meer en meer. Nu ik nog wat kan zien zou ik het graag alvast weer oppakken, je weet nooit of het dan blind toch ook nog kan. Wie weet. Ik ben vriendelijk, grappig, fanatiek maar klets ook graag. Superleuk als iemand me weer op (de) weg kan helpen.

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 • 2
  Datum: 23-7-2021
  Naam: Wessel Kuiten
  Plaats: Nijmegen

  Hallo. Ik ben Wessel, 22 jaar. Ik ben slechtziend. Ik woon in centrum-Nijmegen en probeer nu iedere week rond de 5km hard te lopen. Ik doe dit nu met een begeleider maar deze valt eind augustus helaad weg. Ik zou het fijn vinden om te kunnen blijven hardlopen samen met een buddy. Als je met mij zou willen hardlopen kan je me mailen. Misschien tot ziens smile

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)