Je bent hier:

Gezocht

Ben je als loper met een visuele beperking op zoek naar een buddy, of wil je jezelf opgeven als buddy? Plaats dan hier geheel vrijblijvend een bericht. Wij houden je via je emailadres op de hoogte van nieuwtjes via onze Nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Aanmelden

3 lopers zoeken een buddy in Den Haag

 • 1
  Datum: 6-10-2021
  Naam: Yet Feenstra
  Plaats: den haag

  Ik wil mij even voorstellen .Ik ben Yet Feenstra en ik woon in Wateringse Veld. Ik heb een paar jaar geleden voor het laatst hardgelopen maar zou dit graag weer willen oppakken. Bij Koninklijke Visio heb ik weer een hernieuwde kennismaking gehad met het hardlopen. Door RB Den Haag werd er een clinic gegeven en werd mij duidelijk hoe met behulp van een buddie te gaan rennen. k zoek voor doordeweekse dagen bij mij in de buurt. Graag ontvang ik positieve reacties en kunnen we afstemmen qua dag en tijd. Ik heb er zin in jij ook?

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 • 2
  Datum: 24-9-2021
  Naam: Nordic walkers Haag Atletiek
  Plaats: Den Haag

  Groep enthousiaste Nordic walkers zoeken buddies. Heb je altijd al willen wandelen (maar alleen is maar alleen) kom dan gezellig met deze groep meewandelen. In de duinen en op het strand heerlijk in de buitenlucht.

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 • 3
  Datum: 28-9-2020
  Naam: Stephan Boshuizen
  Plaats: Den Haag

  Ik ben 33 jaar en slechtziend. Ik ben op zoek naar een buddy die 1 of 2x in de week met mij wil hardlopen in Den Haag en omgeving. Wie wil mij daarin ondersteunen? Ik hoor het graag.

  Reageer: .(JavaScript must be enabled to view this email address)