Je bent hier:

Wedstrijden

Running Blind lopers, lopen regelmatig wedstrijden in Nederland, lees hier hun verslagen en bekijk de foto’s.

Marikenloop

 4  

Zondagochtend: rond 9:00 uur sta ik op, zet lekkere koffie voor mezelf, lees een boek, luister naar muziek en laat mijn geleidehond uit. Tot zover niets bijzonders...

Mieke en Esther

Alannah loopt Ronde van Empel en Ekiden Rotterdam

 5  

Ik heb eind juni samen met Izabella, een buddy uit Den Bosch, meegedaan aan de omloop van Empel. Op 1 juli liep ik samen met Kitt Bosman een buddy uit Rotterdam een onderdeel (7.2 km) van de Ekiden.

Alannah en Izabella bij de Ronde van Empel

Alannah en Kitt lopen Marikenloop

 2  

Vorige week zondag 21 mei 2017 heb ik samen met Kitt Bosman; mijn buddy uit Rotterdam meegedaan aan de Marikenloop in Nijmegen. De locatie waar het werd gehouden was bij Park Brakkenstein.

Alannah en Kitt tijdens de Marikenloop.

Landelijke Running Blind-dag 2016

Utrecht  

Gezellig dat jullie aanwezig waren bij de 4de Landelijke Running Blind-dag in Nieuwegein. Wij kijken tevreden terug op deze dag en wij hopen jullie ook!

Een gezellige en sportieve middag met topprestaties.

3Bergenloop 2016

Utrecht    10  

Maar liefst 1600 hardlopers, waaronder enkele RB-lopers en buddy's uit Rotterdam, Den Bosch en Zeist hebben zaterdag 5 maart de modder getrotseerd en meegedaan met de 3Bergenloop door het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug.

Dank aan de organisatie en alle lopers van de 3Bergenloop 2016!

The Blind Run 2015

Utrecht    18  

Op 10 oktober deed onze afdeling weer mee aan The Blind Run en ook dit jaar was het een prachtige dag. In een gezellige en sportieve sfeer verzorgde Maiko, onze trainer, de warming up. Kort daarna klonk het startshot waarna Joleen met buddy Jeroen, Amanda met buddy Nora en Alannah met buddy Sara begonnen aan de uitdaging om zo veel mogelijk gesponsorde kilometers te lopen binnen anderhalf uur. Met meer dan 100 lopers is er een sponsorbedrag van € 21.656 opgehaald voor blinde en slechtziende kinderen: een geweldig succes!

Maiko zorgde voor een goede sfeer tijdens de warming up.

Bridge to bridge not too far

 1  

Joan daagde haar neef Hayco uit om mee te lopen als buddy. Een kort verslag van de mooie ervaring van beide lopers.

joan_sep_2015

Naar boven