Je bent hier:

Running Blind Amsterdam

Amsterdam    4    2

Welkom bij Running Blind Amsterdam!

Running Blind Amsterdam wil de drempel verlagen voor mensen met een visuele handicap om te gaan hardlopen. Je kunt op alle niveaus insteken, ook wandelaars zijn van harte welkom.

rbcompleet
De bijna voltallige crew van RBA

Van Amsterdamse Bos naar Spark United

In de zomer van 2013 zijn we als groep begonnen in het Amsterdamse Bos. Inmiddels hebben we een goed onderkomen gevonden in 'Spark United' in Sportpark 'De Eendracht'.  Voor mensen uit Haarlem en omgeving zijn wij ook uitstekend bereikbaar. Trainer Gerard geeft warming up oefeningen en loopscholing op en rond het rugbybalveld. Daarna gaan wij het recreatiegebied 'De Tuinen van West' in voor interval training, we sluiten af met thee en koffie in de kantine met soms nog wat lekkers. 

Training

Dinsdag : inloop vanaf 9.00  
               training van 9.30 - 11.00 uur

Locatie:    Spark United in sportpark 'De Eendracht'

Adres:      Bok de Korverweg 4, Amsterdam
                Verzamelen in sportkantine P en T
                Voor het sportpark is het gratis parkeren      
                Bus 21 stopt 800 meter verderop bij de LIDL.

Trainer:   Gerard Versteeg

Ook interesse om met Running Blind Amsterdam te gaan hardlopen, neem dan contact op met amsterdam@runningblind.nl of bel 06-28421774. Je kan ons ook volgen op Twitter   maar natuurlijk ook op Facebook voor het laatste nieuws , fotos , video's'. 

 Natuurlijk zijn ook beginnende lopers  van harte welkom. We hebben hier een speciaal groepje voor met een aangepaste training. 

Loopjes

We doen als groep ook regelmatig mee aan loopjes zoals, de Grachtenloop in Haarlem, de Vechtloop, de Sloterplasloop en de marathon van Amsterdam en nog veel meer! We trainen voor 5 of 10 km en zelfs voor een halve marathon of de hele! Dus ben je een beginner of een ervaren loper, het maakt niet uit, we stemmen de training af op jouw persoonlijke doelen!

Matchen

Als je niet in staat bent om met ons te trainen, maar je zoekt toch een buddy om op andere momenten of op een andere locatie te gaan hardlopen, laat ons dat dan weten, dan gaan wij je helpen een buddy te vinden.

Buddy's die zich willen aanbieden om met iemand met visuele beperking te gaan hardlopen kunnen zich ook bij ons melden. Stuur hiervoor een mailtje naar:amsterdam@runningblind.nl.

Wij zijn ook op zoek naar een "Kennismakingscoach"

 Wat houdt deze vacature in:
De coach begeleidt de visueel gehandicapte (VIP) de 1e 3 a 4 bezoeken  naar RBA De coach traint samen met de VIP de route naar RBA De coach  kan vragen beantwoorden en loopt met de VIP mee opdat de VIP vertrouwen krijgt in het hardlopen en zichzelf en enthousiast raakt.
Het doel is om de eerste drempels weg te halen om te gaan hardlopen en mensen te enthousiasmeren. 
De kosten voor het vervoer worden door RBA vergoed op basis van  KMprijs / OV kosten
Geintresseerd? : neem contact op met amsterdam@runningblind.nl 

Afdeling Running Blind Amsterdam

Video’s

Naar boven