Je bent hier:

Regio’s

Op deze pagina vindt u informatie over de regiogroepen van Running Blind.

Running Blind Amsterdam

Welkom bij Running Blind Amsterdam!

Running Blind Amsterdam wil de drempel verlagen voor mensen met een visuele handicap om te gaan hardlopen. Je kunt op alle niveaus insteken, ook wandelaars zijn van harte welkom.

De bijna voltallige crew van RBA

Running Blind Den Bosch

Je bent van harte welkom om met ons te komen hardlopen of wandelen. Running Blind Den Bosch, gestart in 2014, is voor iedereen met een visuele handicap die wil genieten van samen actief bezig zijn. Wil jij ook graag hardlopen/wandelen onder begeleiding van een buddy, meld je dan aan bij denbosch@runningblind.nl.

Een héél gezellig groepje!

Running Blind Den Haag

Running Blind Den Haag is na Rotterdam de tweede regio-afdeling van Stichting Running Blind. Regio-afdeling Den Haag is voortgekomen uit de behoefte van Rita en Henri van Geffen om niet iedere week voor een training naar Rotterdam te reizen.

Lopers, buddy's en trainster Running Blind Den Haag

Running Blind Leiden

Hardlopen voor mensen met een visuele beperking kan nu ook in Leiden. Hier traint Running Blind onder de vlag van de Leiden Road Runners Club!

Fotografie Bureau JP

Running Blind Alkmaar

De nieuwe afdeling Running Blind Alkmaar is opgestart. Monique van der Voort en Patrick Rupsam zijn op 22 augustus gestart met een voorlichtingsavond bij Trias Heilo en zij organiseren samen met Visio Alkmaar enkele hardloopclinics waar slechtziende lopers en toekomstige buddy's kunnen kennismaken met het lopen als duo.

ook in Alkmaar wordt gedaan aan loopscholing

Running Blind Alphen aan den Rijn

Op 4 april 2017 is deze afdeling van start gegaan. Running Blind Alphen is tot stand gekomen door samenwerking tussen AAV'36, Oogvereniging Nederland, Stichting Running Blind NL en Alphen Beweegt.

Alphen_2017

Running Blind Noord-Limburg

Welkom bij Running Blind Noord-Limburg!

Sinds april 2016 is Running Blind vertegenwoordigd in het zuiden.

De groep lopers van Running Blind Noord-Limburg.

Running Blind Rotterdam

De wieg van Running Blind stond in het Rotterdamse. De geschiedenis van de Stichting Running Blind voert terug naar 2007 waarin mede-oprichter en hardloper John Stoop tot het inzicht kwam dat hardlopen ook kan worden beoefend mét visuele beperking.

Deelnemers Open-kampioenschap over 5km en 10 km op 9-9-2012

Running Blind Utrecht

Atverni – Running Blind Regio Utrecht is voor iedereen met een visuele beperking die wil joggen of hardlopen. Voor beginners en gevorderden, jong en oud.

Training, tijdens de Open dag op zaterdag, 8 november 2014

Naar boven