Je bent hier:

Vestingloop Willemstad heeft Running Blind als goede doel

Op initiatief van Romy van Gemert uit Willemstad, die zelf nog slechts een procent ziet met haar ene oog en acht procent met het andere, is gekozen voor Stichting Running Blind als het goede doel voor de editie 2017 van de Vestingloop Willemstad.

Vestingloop_Willemstad
Vestingloop Willemstad, opname bij de start van vorig jaar

De vierde editie van het hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft wordt gehouden op zondag 24 september 2017. Er is dan weer een 1 kilometer kidsrun, een 2 kilometer jeugdloop, een 5 en 10 kilometer loop en businessruns. De 19-jarige Romy van Gemert liep in 2016 aan een koordje samen met haar vader de 5 kilometer uit.

Visuele beperking

Het goede doel, Running Blind, is voor mensen met een visuele beperking die willen joggen, hardlopen of nordic walking beoefenen. Dit gebeurt onder deskundige leiding en met de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Met behulp van donaties kunnen lopers opgeleid worden als  buddy om zo hardlopen en nordic walking voor blinden en slechtzienden mogelijk te maken.

Ga naar de donatiepagina: https://supportanddonate.com/doneer-pagina/1083/neem-geen-hand-voor-ogen--steun-running-blind-kees-van-gemert

En/of schrijf je in om mee te lopen op zondag 24 september 2017

http://www.vestingloopwillemstad.nl/

Naar boven