Je bent hier:

Op bezoek bij de burgmeester van Rotterdam

Rotterdam    11  

Op uitnodiging van de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb, mochten 9 personen van Running Blind Rotterdam aanschuiven voor een lunch.

D7K_6779
aan tafel bij de burgemeester

Uitnodiging

Al enkele jaren  komt de burgemeester tijdens zijn wandelingen in het Kralingse Bos lopers tegen van Running Blind en om die reden wilde hij graag meer weten over ons en daarom de uitnodiging voor een lunch in zijn werkkamer.

Delegatie

De burgemeester wilde een brede delegatie van 9 personen en dat is ook gelukt. Natuurlijk hoorde daar het Thorbecke College ook bij en zij waren vertegenwoordigt door de leraar Mike Willems en de scholier Michael Hoogendoorn. We werken al jaren samen met deze school en ze zijn een stukje van Running Blind geworden.

Aandenken voor de burgemeester

Natuurlijk kwamen we niet met lege handen bij de burgmeester en Rick overhandigde de  burgemeester een mooie handdoek met ons logo, dit tot vreugde van onze burgervader.

Een mooide middag

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde lunch, waarbij de burgemeeste ons bedankte voor het mooie wat Running Blind doet voor de stad. Hij noemde het Rotterdam mooier maken, wij  mogen trots zijn op deze woorden.
 

PR & Communicatie en Running Blind Rotterdam

Naar boven