Je bent hier:

Lopen voor Oogkliniek

Rotterdam  

Op 22 september loopt een team van Running Blind mee met de Dam-tot-Damloop. Deze prestatieloop over 10 mijl van Amsterdam naar Zaandam staat vrijwel geheel in het teken van Goede Doelen.

LFTW-BasisLogo_1200
Light for the World bestaat dit jaar 30 jaar

Het Running Blind-team loopt voor Light for the World die dit jaar 30 jaar in Nederland bestaat. Als jubileumproject zullen in totaal 50 lopers de Dam-tot-Dam gaan lopen en zullen geld inzamelen voor het bouwen van een oogkliniek in Zuid-Soedan. Voor meer info over dit project, zie hier.

Logo Damloop-2013

Namens Running Blind zullen de volgende lopers actief zijn:

  • John Stoop
  • Arnaud Koolmees
  • Rick Brouwer

Als buddy's zullen meelopen:

  • Irene Jongerden
  • Hilda van der Veen
  • Ceel van Rhee

Steun onze lopers en buddy's en hiermee de bouw van een oogkliniek in Zuid-Soedan.  

Doneren kan direct via IDEAL of met een Credit card.
 

     Doneer    

Een nieuwe oogkliniek in Zuid-Soedan?

Dit jaar bestaat LIGHT FOR THE WORLD Nederland 30 jaar! Mede dankzij uw steun kunnen wij al 30 jaar blinden en slechtzienden in Afrika en Azië een betere toekomst geven. In diverse landen hebben we overheden geholpen om hun beleid voor oogzorg te verbeteren. Met lokale partners konden we zelfs de meest afgelegen gebieden bereiken om mensen met oogproblemen op te sporen en te behandelen. Blinden en slechtzienden kregen hulpmiddelen en trainingen om hun zelfredzaamheid te vergroten en hun isolement te doorbreken. Recent zijn we gestart om andere organisaties te helpen om hun projecten open te stellen voor mensen met een handicap. Op die manier bereiken we nóg meer mensen in onze doelgroep.

Wie jarig is …
Bij een jubileum hoort een cadeau. Het is onze grootste wens om in dit jubileumjaar een oogkliniek te openen in de plaats Bor in Zuid-Soedan. Door de jarenlange burgeroorlog is er in deze regio een groot tekort aan medische voorzieningen. De nieuwe kliniek is van groot belang om het aantal blinden in deze regio te verminderen.

Floor plan

(plattegrond van de geplande inrichting)

Voor dit project is € 50.000 nodig om een bestaande ruimte in het staatsziekenhuis volledig te renoveren en te voorzien van specialistische apparatuur.  Met een gemeenschappelijke inspanning moet het mogelijk zijn om nog dit jaar de kliniek te openen!

Doneren kan direct via IDEAL of met Credit card.
 

     Doneer     

Of stort je bijdrage op rekening 576574740 ABN/AMRO t.n.v. Stichting Running Blind te Rotterdam onder vermelding van: Light for the World, of Damloop

Als je cash geld ophaalt, of mensen willen storten, kun je de donateurs een donatieformulier laten invullen. Download het formulier hier.

Je kunt het formulier printen en invullen, of op de PC invullen en dan printen (Let op: de gegevens worden niet opgeslagen)

Als het formulier niet goed wordt geopend, het formulier openen met Adobe Reader

PR & Communicatie en Running Blind Rotterdam

Naar boven