Je bent hier:

Landelijke contactdag

 7  

Op zaterdag 16 januari kwamen uit het hele land Running Blinders naar Rotterdam voor de eerste landelijke contactdag.

IMG_20160116_121447
Ondertekening Huishoudelijk Reglement door Joan namens het bestuur en Maiko namens afdeling Utrecht.

We zijn er trots op dat Running Blind zo snel gegroeid is en nog steeds doorgroeit! Om te zorgen voor verbinding tussen de afdelingen is een landelijke contactdag in het leven geroepen. De regio's stelden zichzelf aan elkaar voor en deelden problemen maar vooral de successen van de afgelopen periode. Hierna volgde een inventarisatie van vragen en wensen aan het landelijk bestuur. In ieder geval moet duidelijker worden wie binnen het bestuur waarvoor verantwoordelijk is!

Aan het eind van de bijeenkomst was er een moment voor viering door ondertekening van het Huishoudelijk Reglement 2016 en het uitreiken van de borden aan Leiden en Den Bosch die nu officieel 1 jaar bestaan en verbonden zijn aan Running Blind. Proficiat!

Tot slot een heerlijke lunch verzorgd door Kitt (2e voorzitter) en Netty, directeur van het Rotterdams Oogheelkundig Instituut en een van de leden van de Raad van Advies van Running Blind. Zij stelde tevens de ruimte (en vrije zaterdag) ter beschikking.

Iedereen heel erg bedankt voor de gezellig en constructieve ochtend! Deze bijeenkomst krijgt zeker een vaste plek op de Running Blind jaarkalender.

Voorzitter Running Blind

Naar boven