Je bent hier:

Hardlopen voor behandeling Ushersyndroom

Binnen Running Blind lopen diverse lopers en loopsters met het Ushersyndroom, waaronder Rick, Ivonne, Peter en Margriet. Om geld in te zamelen voor het verder ontwikkelen van een gentherapie lopen zij 15 november de 7Heuvelenloop nachteditie. Help onze lopers en steun het onderzoek naar de gentherapie. Hoe? Lees het bericht van Rick.

Rick-Ceel1
Rick en Ceel in actie tijdens de Zierrunning

Gentherapie tegen Ushersyndroom

Ik ben Rick Brouwer en ik loop op 15 november mee met het Usherteam tijdens de 7Heuvelenloop nachteditie. Ik heb zelf het Ushersyndroom  type 2a en wil heel graag dat er een logo Yshersyndroombehandeling komt voor het Ushersyndroom. Er is hoop! Een nieuw gentherapie die ontwikkeld wordt door het Radboudumc. Een therapie die mijn achteruitgang van slechter zien en horen kan stoppen. Voor mij en de generaties Ushers, jong en oud. Deze uitdaging ga ik graag aan. Steun mij hierin en doneer aan Ushersyndroom.nl

Reaching out for sight and sound!

Hartelijk dank voor uw donatie!
Rick Brouwer

Doneren kan op verschillende manieren:

Via je smartphone:

Ik ben mobiel zichtbaar in de whydonate app! Heb je de app nog niet op je telefoon staan, download hem dan hier of zoek hem op via de ‘App Store’ of ‘Play Store’ onder 'whydonate'.

Bekijk mijn actie pagina voor Zevenheuvelennacht - Run in het donker geld inzamelt met de @whydonate app! http://tinyurl.com/nhzq2hj (deze link is alleen te zien middel de applogo MUS)

Online doneren: via http://www.stichtingmus.nl/donateur-particulier of

via een formulier: http://www.stichtingmus.nl/uploads/files/MUS_Sponsorloop.pdf

Naar boven